Riool inspectie

Eertink groep Wierden - Reinigingsbedrijf

Rioolinspectie

Rioolreinigingsbedrijf Eertink groep Wierden. Ervaart u terugkerende problemen aan uw riolering of leiding? Dan is een rioolinspectie noodzakelijk. Zo kan de oorzaak en de locatie van het probleem in kaart worden gebracht. Rioolreinigingsbedrijf Eertink groep kan zo’n rioolinspectie voor u uitvoeren. Reparatie kan vervolgens doelgericht plaatsvinden, waardoor de kosten worden beperkt.

Rioolinspectie met camera's 

Leidingstelsel controleren? Onze monteurs inspecteren het riool met camera's. U kunt ook de beelden opvragen bij ons.Met behulp van een inspectiecamera wordt uw riool gecontroleerd op lekkage, wortel ingroei, scheuren of breuken.

Voor de geinspecteerde riolering maken wij een doeltreffende en eenvoudige rapportage. Hierin staat indien nodig een duidelijk advies en het herstellen van het riool.

Goed rioolbeheer, uitgevoerd door een specialistisch bedrijf als Eertink groep, verdient zichzelf terug. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of wenst u graag meer informatie over rioolbeheer? Neem dan gerust contact met ons op.

 Vraag een vrijblijvende offerte aan voor rioolbeheer, riool aanleg of een T.V. inspectie