Gevelrenovatie

Eertink groep Wierden - Reinigingsbedrijf

Direct contact!

Gevelrenovatie: Eertink groep Wierden beheerst alle aspecten voor het perfect uitvoeren van een totale gevelrenovatie. Binnen onze branche is totale gevelrenovatie dan ook een begrip geworden.

Wij hebben al jarenlange ervaring met de totale renovatie van gevels. Wij beschikken over moderne apparatuur zodat wij elke gevel weer in oorspronkelijke staat terug kunnen brengen. Kortom, voor een totale gevelrenovatie bent u aan het juiste adres bij Eertink groep.

Een totale gevelrenovatie bestaat uit de volgende stappen:

Reiniging en ontzouting

Om te beginnen met de totale gevelrenovatie worden de gevels eerst gereinigd en ontzout. Het gevelreinigen heeft niet alleen een optisch effect: vuilkorsten houden vocht en schadelijke stoffen vast en bemoeilijken de droging van de ondergrond. Daarom moeten deze verwijderd worden.

Voegmortel verwijderen Bijna elke totale gevelrenovatie gaat gepaard met een vernieuwing van slecht voegwerk. Slechte voegen worden door ons uitgehakt.

Scheurvorming

Bij het repareren van scheurvorming worden spiraalankers geplaatst, beschadigde stenen worden vervangen of gerepareerd en voegen worden opnieuw ingevoegd, waar nodig.

Hydrofobering en antigraffiti

De laatste behandeling van de totale gevelrenovatie is de hydrofobering. Deze brengen wij, naar keuze vloeibaar of crème, aan op de gevels.